Safety Razor

Feather DE blade er grundlaget.
Det er de skarpe blade, der har gjort Feather berømt.
Til at matche disse fantastisk blade har Feather lavet 3 eksklusive sæt med Safety Razors, som du kan se herunder.  Den dobbeltbladet skraber er udført i rustfrit stål, som efterfølgende er poleret til en eksklusiv satin.

Bladene er de kendte Feather DE blade udført i stål af kulstof. Feather DE blade er kendt for at være noget af de skarpeste du kan komme i nærheden af. De er anerkendt i hele verden – hvis du Googler Feather DE blade vil du se, hvad brugerne siger.

DE bladene findes i æske med 10 blade (81-S) og i en æske med 5 blade (71-S).

I de sætteI ser herunder medfølger en æske med 5 Feather DE blade.
Alle 3 sæt leveres i en eksklusiv gaveæske.

Feather Stainless Steel Safety Razor AS-D2

Sættet består af dobbeltbladet skraber, som er poleret til en eksklusiv satin. Skraberen har gennemgået test efter test, for at sikre skarphed, holdbarhed og for at kunne tåle at være i et badeværelse med øget luftfugtighed.
Der medfølger 5 Feather DE blade, som er udført i rustfrit stål af kulstof.

Feather Stainless Steel Luxury Safety Razor AS-D2S

Sættet består af den dobbeltbladet skraber og en robust stander udført i rustfrit stål, som efterfølgende er poleret til en eksklusiv satin. Skraberen har gennemgået test efter test, for at sikre skarphed, holdbarhed og for at kunne tåle, at stå i et badeværelse, med øget luftfugtighed. Dér medfølger 5 Feather DE blade, som er udført i rustfrit stål af kulstof, for optimal kvalitet.

Feather Stainless Steel Luxury Safety Razor Wood HandleWS-D2S

Alle metaldele er lavet af rustfrit stål, der modstår snavs og rust. Håndtaget og stander er lavet af Resin-imprægneret træ laminat, som er lavet af blødt naturligt træ i harpiks.
Dette giver den naturlige tekstur af træ samtidig med at den tilbyder fremragende vandmodstand og forhindring af deformation eller forvridning.
Meget holdbar, smuk synes vi – en helt unik skraber.

 Feather Double Edge Razor 800-1B

Denne hverdags Safety Razor er til dig der vil have en tæt barbering uden at skulle betale så meget for selve skraberen. Det er et god skraber, som ligger godt i hånden. Det er Feathers DE blade du skal bruge også her.